>Dels límits de la democràcia i dels que fan política amb mal gust

>

Aquesta ha estat una setmana intensa. Finalment els feixistes han fet la mani, els anti feixistes han pogut dir la seva, no ha passat res al carrer però si a la societat, perquè un cop més s’ha obert el debat sobre els límits de la democràcia i també sobre la seva grandesa.

En política local, el grup municipal de CiU ha tornat a donar indicadors del seu mal gust fent oposició. Resulta veritablement desagradable la forma en la que intenten fer política, perquè en lloc de treballar per fer propostes constructives, criticar el que realment no es fa bé i donar suport al govern en els grans temes, es dediquen a intentar manipular l’opinió pública amb activisme barato.

És el que ha passat aquests dies amb el tema del Camp del Nàstic, una qüestió que van deixar ells emmerdada i amb milions de problemes (fins i tot urbanístics, perquè no s’havia tramitat bé tot l’expedient i els terrenys no eren municipal en el moment de la seva adjudicació). Hi ha problemes financers per tirar endavant el projecte, és veritat. Els escenaris han canviat de quan es va plantejar, és cert. I el que cal és buscar entre tots solucions i no generar més crispació, com fa CiU demanant dimissions i fent recollides de firmes entre els seus militants i ciutadans de bona fe als quals no informen dels veritables motius de les seves accions.

Per cert, és la cinquena dimissió que demanen. És ja l’esport nacional del grup municipal de CiU. Demanar dimissions, de l’alcalde tres vegades i dos més de regidors. I respecte a la recollida de signatures a Campclar, no han comptat ni amb les associacions de veïns. Ho han fet amb tacticisme purament polític, provocant un fals moviment ciutadà.

La veritat, una oposició de baix nivell, de mal gust i certament desagradable. Espero que torni el seny al grup municipal de CiU. Tarragona s’ho mereix.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

2 thoughts on “>Dels límits de la democràcia i dels que fan política amb mal gust

  1. Quim Amorós Le-Roux says:

    >Bego, perquè sempre dius que la oposició de CIU es de baix nivell es de mal gust i desagradable?. No creus que potser es el govern de la ciutat que no està a l’alçada de lo que Tarragona es mereix?.
    Que ràpid heu oblidat que fins fa ben poc vosaltres estàveu a l’oposició i vau intentar judicialitzar la política municipal, i criticàveu tot i llavors era critica constructiva?.
    El paper de la oposició Bego es criticar tot el que el govern incompleix, i aquest any i mig que porteu de govern socialista a Tarragona hem vist perdre la façana marítima, el camp de Nàstic, la Sabinosa, la candidatura Tarragona 2017 ferida de mort, per sospita de malversació, Tarragona 2016 ja ni interessa, i…. quants projectes més veurem perdre?,

Comments are closed.