>Dels dubtes sobre si Joan Aregio toca retirada i dels misteris del PP

>Guaita tu!…el curs polític ha començat amb algunes posades en escenes curioses per part de la dreta de la ciutat.

En primer lloc, CiU i PP tornen a donar-se la ma de forma evident i “encantats de la vida”, fent notes de premsa junts i apareixent en bloc (tots i totes) a les rodes de premsa. Resulta curiós perquè la seva relació s’havia refredat una mica en els darrers mesos (o al menys això ens volien fer creure amb votacions diferents als plenaris i altres situacions similars). Ambdues formacions a Tarragona són una parella natural….era normal que tornessin a ser “un sol”.

En segon lloc, el sr. Joan Aregio ha desaparegut de l’escena mediàtica aquests dies. Va ser el sr. Jordi Sendra qui va comparèixer en nom de CiU dilluns, en la suposada roda de premsa “estelar” per parlar dels Jocs de Mediterrani. Serà que Joan Aregio vol començar a retirar-se i deixa el relleu a Jordi Sendra?….Fa dies que ho comenten algunes veus enteses en el tema però jo no m’ho havia cregut…Tot i això, potser si que les coses van per aquí, “visto lo visto”.

En tercer lloc, CiU i PP estan fent tot el possible per dinamitar la candidatura de Tarragona als Jocs del Mediterrani. Sabem dels motius de CiU, però, quins són els veritables motius del PP?…..

Per cert, recorden aquesta cançó?

Continuarà….

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

2 thoughts on “>Dels dubtes sobre si Joan Aregio toca retirada i dels misteris del PP

 1. Jordi Roca says:

  >Bego, Bego!

  Eres una traviesa incorregible.

  Creía que tus entradas sobre el amor y las puestas de sol eran un poco ñoñas para una socialista pero con esta entrada has batido todos los records.

  ¡Qué tiempos aquellos de Acebes&Zaplana o Si-Tu-Vas-Yo-Vengo-Más-Iva!

 2. El Capità Tarragona says:

  >Que dolenta!!

  Osti! De veritat et creus alguna cosa de la que has dit??

  Bego, intentes crear un rumor o desviar l’atenció del tema central que és la FALTA DE TRANSPARÈNCIA a la gestió de MArio Rigau…

  Però amb coses com que Aregio es retira….

  Descansa.

Comments are closed.