>Del congrés del PSOE i altres reflexions

>

He trigat uns dies en actualitzar el bloc perquè estic en altres “guerres” totes elles molt constructives, com no pot ser d’altra manera, però que m’han deixat poc temps per escriure.

Tot i això, he llegit molt. He llegit, per exemple, els blocs dels companys que han seguit el Congrés del PSOE a través de la blogosfera, com l’Alejandro Caballero, Aintzane Conesa, Carmen Sanchez, Lurdes Muñoz o José Antonio Donaire.

He llegit també les reflexions del Miquel Iceta sobre el Congrés i he parlat amb els membres de la Federació de Tarragona que hi van assistir, com Joan Ruiz, Francesc Valles o Gustavo Cuadrado. I he felicitat als dos representants de Tarragona al comité federal: Helena Arribas i Xavier Sabaté.
He escoltat les baralles a la ràdio de Camacho i Nebrera, pre i post-congrés del PP, i he pensat que…..en fi….millor no escric el que he pensat. No vull parlar d’altres partits que pasen per dificultats greus de lideratge.
He somrigut amb els colors del Raval. M’agrada la nit de Barcelona, feia temps que no passejava pels seus carrers i m’ha encantat tornar-ho a fer.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

One thought on “>Del congrés del PSOE i altres reflexions

  1. Oriol says:

    >Tu també vas anar al congrés on el PSOE va aprovar un proposta en contra del Manifiesto por la lengua común, que ara, alguns dirigents del PSOE, ja comencen a donar suport?

    Quines coses més rares feu no? dieu una cosa, la gent s’ho creu, en feu una altre…

    No ho trobes una mica contradictori?

Comments are closed.