>De retorns, de sorpresa, de curiositats…

>

Uff…..miro la darrera data del meu post i m’espanto una mica…Realment he fet un bon parèntesi aquest estiu, de tant en quant cal i el cert és que m’ha servit per agafar piles per afrontar el nou curs polític.
L’entrada ha estat forta, demà, la Diada Nacional de Catalunya, que Tarragona commemorarà amb la dignitat que cal i com toca. Dilluns, l’inici de les emisions de TAC-12, el nou canal públic de televisió de proximitat de Tarragona, que abarca les comarques del Tarragonès, Alt Camp i Conca de Barberà i que està impulsat per un consorci amb set ajuntaments al capdavant. Avui em comentava un company periodista que potser de vegades utilizem massa el concepte fet històric. Potser alguns sí que ho fan. En el meu cas, i tenint en compte que vigilo molt la valoració que faig amb paraules, mai ho he fet sense rao i he de dir que realment dilluns serà un veritable fet històric si més no en l’àmbit comunicatiu, perquè mai havíem tingut una televisió pública al nostre territori.
Més enllà de l’àmbit local, mantinc la boca oberta amb la polémica de la consulta de Arenys. De vegades penso que perdem la perspectiva. Això de voler saltar-se la llei o estar per damunt del bé i del mal és quelcom que mai he entés. I amb la que està caient (em refereixo a la crisi) em sembla que estem dedicant energia a certs debats que no tenen cap sentit….O potser sóc jo que dec ser “rara” quan parlem d’independentisme.
Dimarts comencen les festes de Santa Tecla……És genial. Més de 300 actes per tots els públics i gustos, un esdeveniment que si podeu, us convido a aprofitar. Per cert, si entreu al web, no us perdeu el video del Pol….espectacular! Admiro la creativitat….
“Santa tecla gloriosa, mare dels tarragonins, que teniu avui per sopar?…..espineta amb caragolins”

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales