>De dos a quatre!

>Manifest dels alcaldes

Les comarques del Camp de Tarragona tindran una magnífica representació a l’executiva nacional del Partit dels Socialistes de Catalunya que es nomerà oficialment en una hora. L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros, ha entrat com a membre nou i continuarà el seu homòleg de Reus, Lluís Miquel Pérez. S’hi suma Francesc Vallès, com a membre nat ja que és coordinador del grup parlamentari del PSC al Congrés i també Laia Bonet.

El lideratge municipal del Camp de Tarragona al PSC i a Catalunya cada cop es fa més palès, de la ma de Pep Fèlix, com a alcalde de Tarragona, i amb Lluís, des de reus. Del Francesc Vallès, dir que cada dia ho fa millor. Vam iniciar junts l’aventura de créixer com a comunicador ara fa cinc anys, quan va anar per primera vegada com a cap de llista al Congrés dels diputats i jo exercia de cap de premsa de la Federació del PSC. Ara, necessita aprendre molt poc, és un portaveu excel·lent i des de la Federació confiem molt en ell. Respecte a la Laia, actualment Secretària del Govern de la Generalitat, va compartir gabinet amb mi durant el govern Maragall a la conselleria de Governació i Administracions Públiques, amb Xavier Sabaté com a Conseller. Nascuda a Valls, tot i que ara resideix a Barcelona, és una experta en l’Estatut de Catalunya i estic segura que farà molta feina.

En definitiva, les comarques del Camp de Tarragona han guanyat pes a l’executiva del Partit, com no podia ser d’altra manera tenint en compte el pes creixent que els socialistes atorguem als territoris. La feina és molt més eficaç i eficient des de la proximitat i aquest és el treball que duem a terme dia a dia, per tirar endavant el projecte d’esquerres d’una societat més justa i més equilibrada.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

One thought on “>De dos a quatre!

  1. Anonymous says:

    >Veig que la paritat quan us afecta a vosaltres us la passeu pel forro.

Comments are closed.