>De crear ocupació, d’infraestructures importants i de nous serveis per la ciutadania de Tarragona

>

Acaba juliol, amb notícies positives per la ciutat de Tarragona. A l’Ajuntament, ja han començat a treballar les 299 persones contractades amb plans extraordinaris d’ocupació , i segueixen endavant projectes importants com les obres dels Fons Estatals, com el Camí de la Coma de Bonavista o la gran transformació urbanística de l’Espai Tabacalera .

L’A-27 segueix sent una prioritat, i malgrat els retalls pressupuestaris que necessàriament ha de fer el Govern d’Espanya per reduir el dèficit públic, s’ha replantejat l’obra de manera que es garanteix tota sencera, tot i que es replantejarà el darrer tram entre Valls i Montblanc per tal que de reduir el cost inicial. Una magnífica notícia, explicada extensament durant la setmana pel nostre diputat a Madrid, Francesc Vallés. Aquests dies s’ha reunit amb empresaris i ajuntaments per remarcar la importància d’aquesta obra.

També va ser una bona notícia, el tercer carril de l’autopista AP-7 en el seu moment, aquest serà el segon any consecutiu sense cues. Qui les recordem sabem l’avença que va suposar la inauguració d’aquest tercer carril. Ara ja és història, però ha estat i és una infraestructura molt important pel territori que ha estat una realitat després de molts anys d’espera.

La inauguració del nou Centre d’Emergències 112 a les comarques de Tarragona, també ens millora la vida. Igual que els plans d’acció comunitaria impulsats per l’Ajuntament i el Departament de Governació de la Generalitat i els plans d’acció comunitària als barris de Torreforta, Riuclar i Sant Salvador. O l’oficina jove del Tarragonès , que donarà servei a 76.000 joves i que ha estat impulsada per Generalitat, Consell Comarcal i Ajuntament de Tarragona. coses diferents però ens demostra que s’està fent una acció de govern pensant en les persones, des d’àmbits diversos.

Dilluns passat, també vam presentar la carpeta ciutadana de serveis i tràmits a la web municipal, un pas de gegant per dur a terme tràmits per internet. La veritat és que suposa un pas de gegant en la relació entre els ciutadans i l’Ajuntament de Tarragona. Millorem!

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales