Compromís col·lectiu per una Tarragona millor

Avancem. L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros ha presentat la llista de persones que l’acompanyarem en el proper mandat. El primer que vull és agrair que hagi renovat la confiança en la meva persona, i ratificar el compromís de treballar com la que més per seguir millorant aquesta ciutat, la nostra, tan estimada i que ha canviat tant en aquests quatre darrers anys.

Als companys que marxen, Lola Herrera, Sandra Coloma, José Cosano i Manuel López Pasca, el meu reconeixement per la feina compartida. I als que s’incorporen, Natália Rodríguez, Javier Villamayor, Paco Zapater i Patricia Anton, els dono la benvinguda a un projecte engrescador i apassionant, ben liderat i amb un camí ben enfocat, amb energia, valentia i realisme. Com diu el nostre alcalde, “amb una llista com aquesta, que per primer cop a la història de l’agrupació ha rebut el suport unànime de tots els afiliats i simpatitzants presents a l’assemblea, estem convençuts de guanyar les eleccions del 22 de maig amb una majoria important”.

Són temps complicats, avui mateix ho comentava al barri de l’Albada en una xerrada parlant de la feina feta durant aquest mandat. Són temps complexes (deia) però a la vegada engrescadors perquè ara més que mai té sentit un compromís públic i polític per empènyer cap a un futur millor per tothom. Una veïna em deia “això és impossible, és una utopia”. I jo he respòs. “el dia que deixi de creure en la utopia, deixaré de fer aquesta feina. Mentre, continuo lluitant i val molt la pena”. Hem de recordar perquè estem aquí, que aquest és un projecte col.lectiu, que la credibilitat, la confiança i el compromís social són els nostres valors. Que hi ha diferents solucions, unes de dretes i unes altres d’esquerres, i que només les d’esquerres garanteixen mesures adreçades a tota la ciutadania, i no només a uns quants. Lamentablement aquests dies estem veient el que significa un govern de dretes, amb el Govern de Catalunya. Treure impostos als més rics i retallar serveis bàsics a tothom. A Tarragona, volem una altra cosa. Volem seguir en la línia del progrés que tenim ara. Volem seguir amb l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros perquè ens ha demostrat i demostra cada dia que el que l’interessa és només Tarragona.

 

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales