>Comença un nou curs polític…

>

Fa dies que no escric en aquest bloc, malgrat tenir força raons per fer-ho. El cert és que ens trobem a l’inici del curs polític i estic immersa en una activitat intensa preparant projectes nous, donant continuïtat a altres i organitzant equips per optimitzar i millorar la gestió municipal fins allà on ens és possible.

Tothom està treballant a tope a la meva àrea. El Club dels Tarraconins arrencarà dilluns de nou amb tota una setmana d’activitats per als nens i nenes de la ciutat i la confirmació de l’èxit del carnet d’autobús gratuït. Els telecentres ultimen el seu programa i estem enllestint l’estudi de la telefonia mòbil. També hem acabat l’estudi de l’associacionisme a la Part Alta, dins del pla de barris, per poder iniciar els processos de participació ciutadana i hem iniciat la definició del model de Televisió Digital Terrestre, juntament amb altres sis ajuntaments. La modernització administrativa, la millora dels circuïts de comunicació a la ciutadania o de les oficines d’atenció ciutadana (estem buscant un nou local a Torreforta per abandonar l’espai provisional que ocupem al Centre Cívic) són altres línies de treball.

Molta feina, per fer que Tarragona avanci.

L’objectiu d’un polític d’esquerres, l’objectiu que tenim els socialistes és transformar la societat en la que vivim per assolir majors quotes d’igualtat, justícia social i qualitat de vida. Per fer-ho cal treballar, i molt, cadascú des del seu àmbit.

En resum…comença un nou curs polític amb molts reptes i moltes qüestions per resoldre i per impulsar.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales