>Com era allò? La política o te la fas o te la fan?

>

Avui he sentit de nou (aquest cop per la ràdio) la tan coneguda frase de l’escriptor Joan Fuster, “la política, o la fas o te la fan”, nou paraules que resumeixen quelcom que tots hauríem de tenir molt present, especialment en el moment que ens toca viure.

He de dir que aquests dies, en el porta a porta, en els actes públics, en els contactes personals, he trobat molta gent enfadada. I amb raó! La crisi ens ha colpejat fort i sobretot ha colpejat als que més treballen per guanyar-se les garrofes cada dia. Tot i això, no podem restar inactius. En aquestes eleccions ens hi juguem sortir de la crisi de dues maneres, per la dreta o per l’esquerra.

Ens hi juguem dos escenaris que afectaran radicalment les nostres vides els pròxims quatre anys i la gent de progrés, la gent que sabem que no és el mateix Montilla que Mas, que no és el mateix un govern progressista treballa pensant amb la gent i que ha demostrat tenir polítiques clares i amb resultats (sempre és pot millorar, però s’ha fet molta feina i són fets demostrables) que uns dirigents que proposen la incertesa, retalls de llocs de treball i polítiques basades en la bandera i no en les persones.

I que voleu que us digui! M’espanta moltíssim que puguem tenir de president de la generalitat algú a qui li és igual governar amb ERC o amb el PP. I també he de dir que m’ha sorprés com totes dues formacions el festegen descaradament. En fi….

Som molts els que pensem que podem seguir avançant cap a una Catalunya més progressista. Sortiu, voteu, doneu confiança al President Montilla! La política o te la fas o te la fan. I si ens la fan, anirem apanyats!!!!

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales