Cent dies de treball per quatre anys de Govern

 

100 dies de govern

A Tarragona, els cent dies de govern sempre compleixen en mig de la festa major de Santa Tecla i des de que tinc us de raó política (i periodística) no s’ha dut a terme cap balanç mai fins passada la Mercé, ritual que enguany s’ha tornat a complir. De fet ha estat l’arrencada real del curs en tots els sentits, també a nivell municipal i és obligació donar compte a la ciutadania de la feina feta, especialment quan marca el tarannà del compromís del Govern Socialista pels propers quatre anys.

Som menys regidors, això és una evidència, i amb un equip renovat en una part important. També ens trobem en una conjuntura totalment diferent a l’anterior mandat, amb set grups municipals i major diversitat ideològica i de maneres de fer. Hi ha quelcom, però, que es manté respecte als darrers quatre anys, la inestabilitat del context, tan políticament, a nivell nacional i estatal, i també a econòmicament, en un marc encara d’extrema dificultat per una crisi que no acaba i amb greus problemes de finançament local.

En aquest context, el Govern municipal de Tarragona treballa per mantenir l’estabilitat. I aquests cent primers dies han estat marcats per tres elements definitoris de l’equip socialista: transparència, diàleg i feina feta.

El primer, és un compromís essencial de l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros i de tot l’equip que cada dia evoluciona en positiu per donar millor resposta a les demandes dels nous temps. Som transparents en gestió i acció.

Treballar el consens, la participació i, en definitiva, el diàleg, és el segon puntal tenint en compte que la nova realitat els ha obligat a dialogar encara més que en el darrer mandat. I la feina feta, resolent els problemes del dia i dia i treballant per realitat els compromisos adquirits amb la ciutadania ha estat l’actitud continua durant aquests cent dies, sense descans.

D’exemples concrets, hi ha molts, els van explicar extensament en la roda de premsa de dijous 1 d’octubre (mirar enllaços adjunts). Han estat cent dies que fixen el tarannà per quatre anys de Govern on els tarragonins i tarragonines esperen que des de l’Ajuntament estiguem a l’alçada de posar Tarragona primer de qualsevol altre interès i que de generar oportunitats per tots els ciutadans i ciutadanes sense que quedi ningú pel camí i amb la perspectiva de la millora continua en tots els àmbits i sentits.

Seguim treballant!

 

DOCUMENTS. MÉS INFORMACIÓ 

Presentació 100 dies de Govern

NP 100 dies Govern

 

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *