>Bona feina i dues fotos històriques

>

Tres dècades. Trenta anys esperant una foto històrica que ja s’ha produït. Les màquines han entrat a tirar a terra l’Hostal del Sol i el perfil de la muralla de Tarragona quedarà molt més visible i amb major esplendor. Vam dir que ho resoldríem i ho hem fet. L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros es va comprometre a millorar Tarragona i tres anys després de l’inici del mandat els resultats són cada cop més visibles perquè quan es treballa i es planifica, les coses surten malgrat els entrebancs que puguin sortir. La bona feina arriba sempre a bons resultats.

Són temps complexes on cal més que mai responsabilitat i seny en la tasca municipal. I també altes dosis de força i orgull de creure fermament que la ciutat avança i que tenim una Tarragona que té les condicions presents i futures per jugar un paper important de lideratge territorial. El camí que hem seguit per poder fer una realitat allò que feia 30 anys que estava pendent, tirar a terra l’Hostal del Sol, és l’exemple d’una forma de fer diferent. Un problema s’afronta, s’estudia, es busca la millor solució, es negocia, es fa discretament i en silenci, es treballa, es busquen camins nous quan fallen els inicialment previstos i s’arriba al final amb decisió. És a dir, es fa una bona feina i aquesta és la forma de treballar que fa que Tarragona progressi en tots els àmbits.

La foto del Hostal del Sol no ha estat la única en les de darreres setmanes, ni tampoc serà la última. De moment, també hem pogut gaudir de la foto de l’obertura del nou Corte Inglés, un equipament que ens ha reforçat com a capital més enllà de les nostres sis comarques d’influència. Des d’algunes formacions, pessimistes de mena, se segueix parlant molt amb proclames numantines que reclamen a l’alcalde que defensi la “capitalitat”. Com si l’haguéssim de perdre!!! L’alcalde Ballesteros respon amb fets. Treballar per aprofitar les oportunitats que ens brinda el nou Corte Inglés forma part d’aquests fets. L’arribada de l’equipament és un bon exemple de bona gestió i de treball unitari, de l’anterior i l’actual Govern municipal, per un projecte veritable de ciutat. Seria bo que en aquest tipus de qüestions es mantingués aquest esperit de Tarragona per damunt de tot.

En definitiva, dues fotos històriques que són reflex d’una forma de fer diferent que ha fet que Tarragona millori i avanci. Seguim treballant!

Article Publicat a Més Tarragona 18 d’octubre 2010

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales