Benvolguts Reis d’Orient….

Impressiona i molt veure tants nens i nenes mirant-te amb aquelles cares d’il·lusió. Una gernació de famílies esperant el moment més màgic, l’arribada dels Reis d’Orient al Serrallo, a Tarragona. Em tinc per una bona oradora i poques vegades em poso nerviosa davant un auditori, però avui m’ha passat. La veu m’ha tremolat en haver de donar la benvinguda a Ses Majestats i m´he emocionat. Aquesta nit repartiran els regals i de nou començarà el compte enrere perquè torni a arribar un dels dies més especials de l’any, la cavalcada i la festa dels Reis. Aquí us deixo el discurs de benvinguda, preludi d’una nit esperada.

Text de rebuda dels Reis d’Orient. 5/01/2014

Estimats Reis d’Orient,

Estem molt contents perquè heu arribat per fi a Tarragona. Tots els nens i nenes que avui us reben aquí, els que us esperen al llarg dels carrers, i els que no han pogut venir, han sigut molt bons.

Bé, potser el Genís i la Mariona van plorar una mica al pediatre i segur que sabeu que la Laura, el Marcel, l’Adrià i la Marta els hi està costant una mica fer els deures o que l’Alba i el Marc tenen l’habitació una mica desordenada.

Sabem Majestats que no ho tindreu en compte perquè us han fet la promesa de ser millors. Us han dit que intentaran estudiar de valent, fer cas dels pares, menjar la verdura, no barallar-se amb els seus germans i no protestar per les vacunes.

Avui és el moment de demostrar-los que els bons propòsits tenen premi. Els nens i les nenes també ho saben i per això us esperen, amb les manetes fredes i el cor content per donar-vos la benvinguda a la ciutat i a casa seva.

No feu soroll quan entreu a les cases, perquè aquesta nit aniran a dormir aviat, malgrat els nervis. Recordeu-vos de tots i no us deixeu cap regal al sac. I també recordeu, sobretot, sobretot, que tots tenim un desig de pau, de treball per tothom i que Tarragona segueixi sent una ciutat tan bonica i tan estimada.

Ara és el moment de repartir caramels i somriures. Féu que tots els desitjos d’aquests infants es compleixin!

Nens i Nenes de Tarragona, els Reis d’Orient ja són aquí. Que tingueu una màgica nit!!

Begoña Floria, tinent d’alcalde i consellera delegada de l’àrea de Cultura.
Ajuntament de Tarragona

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales