Benvinguda als Reis d’Orient….. Benvinguts a Tarragona!

)

Majestats,

Benvinguts a aquesta ciutat treballadora i honesta, lluitadora i perseverant en la construcció d’un entorn i un futur cada dia millor. Benvinguts a Tarragona!

Us he de confessar, estimats reis d’Orient, que no sempre és fàcil d’aconseguir la unió necessària per construir aquesta ciutat millor que tots volem. Per això, els regals que us demano per a Tarragona són cabassos d’imaginació, tolerància, flexibilitat i paciència que desterrin la intransigència i el despotisme de tots els racons de qualsevol casa.

Però avui heu d’atendre peticions molt més importants, les de tots els nens i les nenes que estan aquí, els que no han pogut venir i els que us esperen als carrers i places per on passarà el  vostre reial seguici. Em consta que han estat ciutadans exemplars, generosos i formals… la major part de l’any. Sabem que els ho tindreu en compte perquè us han fet la promesa de ser, a futur, encara molt millors.

Ho tenim tot preparat perquè pugueu fer la vostra màgica feina sense entrebancs. Aquesta nit, els carrers de tot Tarragona son vostres i dels infants. Repartiu caramels i alegria, bondat i regals. Féu que els seus desitjos es facin realitat!

Nenes i nens de Tarragona, els reis d’Orient ja són aquí! Gaudiu d’aquesta fantàstica nit!

Begoña Floria

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales