7 thoughts on “>Ante el maltratador, tolerancia cero

 1. Quim Amorós Le-Roux says:

  >Begoña, m’hagués agradat que m’haguessis contestat el meu comentari en l’anterior post, però respecto el teu silenci.
  Creia que havíeu dit que instauraríeu una manera nova de fer política, un estil nou, veig que només era fum, i una manera de distreure al personal.

 2. Oriol says:

  >Evidentment no és res més que això que dius Quim. Si tinc argument per contestar la pregunta la contesto, sinó dic que em provoquen, i amb aquesta excusa no la contesto.

  Bravo Bego, bravo, així treballa una portantveu de l’ajuntament, clar que si.

 3. Begoña Floria says:

  >Quim, m’afalaga el teu interés en saber la meva opinió en moltes qüestions, i per tant em sap molt de greu no respondre, però sincerament no vull entrar en polémiques d’aquest tipus.
  Insisteixo, com el bloc és meu i la xarxa és prou àmplia perquè puguis opinar de mi o de qui sigui allà on vulguis, doncs he decidit que torno a moderar els comentaris i només acceptaré els que em semblin aportacions interessants.

  Una salutació cordial

 4. Begoña Floria says:

  >Oriol, jo parlo d’un tema molt serios que son els maltractaments i tu insisteixes en qüestions que per mi no tenen cap interés.

  Estic segur que entendràs, igual que Quim, que tingui la llibertat de poder tractar els temes que jo vulgui perquè això és un blog personal. Vosaltres insistiu en parlar de les qüestions que us interessen a vosaltres i és molt lícit, però també ho és no entrar en aquest tipus de polémiques.

  Tu tens el teu blog on pots criticar tot el que vulguis, que ja ho fas i extensament.

  Una abraçada cordial.

 5. Quim Amorós Le-Roux says:

  >Es evident que en el teu blog pots fer i dir el que vulguis, i jo no t’havia provocat pas, simplement et donava la meva opinió i esperava conèixer la teva. Ets prou lliure per moderar o no els comentaris al teu bloc.
  Respecta al post del maltractament, estic plenament d’acord amb el vídeo Begoña, davant del maltractament, tolerància zero.
  Una abraçada sincera Bego.

 6. Oriol says:

  >Tens raó Begoña,

  parles d’un tema molt important, el qual respecto profundament, i no és la meva intenció menysprear-lo ni res per l’estil.

  Simplement et recordava que en posts anteriors t’havia fet una sèrie de preguntes que no havien obtingut resposta, i te les tornava a plantejar.

  Encara no entenc perquè no em vols contestar, quan tu ets la portantveu de l’ajuntament, i hauries de respondre a les preguntes que qualsevol ciutadà et formulés.

 7. El Capità Tarragona says:

  >dius:

  “perquè això és un blog personal”

  Però aquest no era el polític?

  El personal no és el de tinet?

Comments are closed.