>Alguna cosa es comença a moure

>

Que un dissabte al matí 150 persones inverteixin el seu temps des de les nous fins a les dues en reflexionar sobre quin ha de ser el paper dels centres cívics de la ciutat i com millorar els mecanismes de participació a nivell local a través d’aquests equipaments demostra que alguna cosa comença a moure’s en aquesta ciutat. Demostra que Tarragona es connecta amb la gent.

He de dir que em sento molt satisfeta de l’èxit de les “Jornades sobre l’organització i la gestió participativa dels centres cívics” que van començar ahir dissabte a Tarragona, al centre cívic de Sant Pere i Sant Pau. En la sessió, intensa en atenció i preguntes, es van treballar els aspectes teòrics i conceptuals amb la participació de Marco Marchioni i Antoni Puig, experts dins de l’àmbit del desenvolupament comunitari i dels equipaments de proximitat. També es van presentarar els models d’organització i de gestió dels Centres Cívics de les ciutat de Vitòria, Getafe i Girona.

Les jornades continuaran dissabte vinent amb tallers per debatre des de la pròpia experiència i des del que ahir es va explicar.

És un pas molt important obrir aquest espai de debat.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

4 thoughts on “>Alguna cosa es comença a moure

 1. Anonymous says:

  >Bego, vaig escriure un comentari, crític pero cert, no ha estat publicat, penso que vostè s’ha de disculpar per tildar als de CiU de violents i crispadors d’una mani, abans de fer-se i que va trancorre en la plena traquilitat, sense tirar ous i altres coses que vustè va dir, nomès per espantar, (sempre la por) a posibles assistents. Bé si no publica, en el seu propi, sortirà en altres.

 2. Tondo Rotondo says:

  >Doncs si, tot lo que sigui obrir espais a la participació és sinònim d’aire fresc, de poble…

  Bona iniciativa. Salut!

 3. Begoña Floria says:

  >Benvolgut anonim, si que vaig publicar el seu comentari. I fa dies, no li cal amenaçar.

  I insisteixo, no recordo haver parlat d’ous, si de manifestació crispada. Però en tot cas ja que vosté s’hi refereix als ous, està vosté absolutament segur, posaria la ma al foc que si no haguèssim alertat un dia abans no hagués estat així?

Comments are closed.