>Agraiment a CiU….Catalunya

>

CiU segueix canviant d’opinió en el tema de l’aigua, aquest cop a nivell territorial. Per tant, la pregunta és, CiU té un projecte de país? La resposta és evident.

Des d’aquí vull agrair l’actitud de CiU a nivell de Catalunya en reconèixer l’esforç que està fent Tarragona i la solidaritat que demostra la ciutat davant la greu situació de sequera. Lamento, però, que a Tarragona els seus representants s’hagin desmarcat i utilitzin el tema de l’aigua com a arma política per desgastar el govern de municipal, davant l’incapacitat de fer una oposició coherent a l’Ajuntament de Tarragona.

És per això que demano Artur Mas que insti als dirigents del seu partit a Tarragona, Joan Miquel Nadal, Joan Aregio i Jordi Jané, a que modifiquin la seva actitud i tornin a les posicions coherents que CiU està demostrant a la resta de Catalunya. Sí CiU té com diu un projecte de país, no pot tenir aquestes divisions internes en un tema tan important per Catalunya.

Algú pot considerar que és responsable dir el que va dir el diputat i ex-alcalde de la ciutat, Joan Miquel Nadal, quan afirma “reso perquè no plogui”. Anteposar interessos partidistes als ciutadans en un moment d’emergència com el que vivim és molt greu i estic segura que el Sr. Artur Mas no subscriu les declaracions del Sr. Nadal.

I és especialment preocupant que CiU a Tarragona intenti de manipular a la societat civil a traves de La Plataforma, on recordo hi ha els dos assessors del seu grup municipal i membres de la seva llista electoral. És per això que demano als responsables locals de CiU que facin oposició lleial i des del grup municipal, i deixin de generar confusió intentant controlar àmbits que corresponen lícitament a la ciutadania.

Tarragona tindrà enllestida, la primera quinzena de maig, la infraestructura necessària per poder enviar aigua a aquelles zones que ho necessitin, en cas que el Govern de Catalunya activi les mesures d’emergència per la greu situació de sequera.

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales

2 thoughts on “>Agraiment a CiU….Catalunya

 1. ferran says:

  >Correrè els risc d’aqué no publiqui el comentari.

  Llegitima la seva posici´ño vers l’aigua, sobre tot saven a quin partit pertany. Diu que CiU actua diferent al territori, normal, cada persona defense el seu de territori, i és el que trobo a faltar a Tarragona, anem a remolc del que ha dictat el PSC a Barcelona.
  Per altre part li demano s’escusi, en aquest blog, al menys) de les seves acusacions anticipades de que CiU tiraria ous a la façana de l’Ajuntament, crisperia l’ambient i tensaria la manisfestacio dels pagesos, res d’això a passat. Com a portaveu de l’equip de govern i per salud democràtica s’ha d’excusar.

 2. Begoña Floria says:

  >Benvolgut Ferran,
  No recordo que hagués parlat públicament d’ous, sincerament. I en qualsevol cas el que si que vaig dir i mantinc és que hi havia sospites fonamentades que el seu partit volia propiciar una manifestació crispada. Una altra cosa, és que finalment es decidís canviar de tàctica, cosa que aplaudeixo, com diu vosté,per salud democràtica.

Comments are closed.