44 llits a Joan XXIII que ja no funcionen. Això és alarmisme???

Les xifres canten, hi ha 44 llits que ja no funcionen, hi ha una planta de l’hospital tancada i un quiròfan de tarda tancat. I la diputada i candidata de CiU, Victòria Forns, diu que l’alcalde Ballesteros fa “alarmisme” amb aquest tema. Certament, no em sé avenir de com es poden dir determinades coses. Amb la salut no s’hi juga, i amb Tarragona tampoc. I qui aspiri a ser alcalde o alcaldessa d’aquesta ciutat, el primer que hauria de fer és posar els interessos de la seva ciutat per davant dels del seu partit.

El dia 12 de maig, la plataforma en defensa dels drets de la ciutadania, ha convocat una manifestació per protestar per aquestes retallades. La candidata de CiU també dirà que les entitats veïnals i ciutadanes que la convoquen fan “alarmisme”? Retallem en llits a l’hospital però pugem 11.000 euros anuals el sou del càrrec de confiança del delegat del Govern. Ja ho he dit diversos cops aquests dies, lleig! Per unes coses tenim dèficit i per altres no. És evident quines són les prioritats de CiU.

 

Per Begoña Floria

Periodista, socialista y actualmente concejal en Tarragona. Me apasiona todo lo que tiene que ver con comunicación, sociedad en red y nuevos liderazgos sociales